søndag 3. april 2016

Mye gjørme i Knarvik Baskerløpet

På toppen av Galdihaug stod Lise og tok bilde av meg.
Det var en kjærkommen overraskelse.

Knarvik Baskerløp 2016 ble en tøff utfordring. Aldri har jeg vel sunket så dypt (i gjørme) og aldri har jeg vel vært så sliten (pga gjørme). Men jeg bet tennene sammen og løftet meg opp (av gjørmen) og karret meg i mål på tiden 5.32.53 som var 13 sekunder dårligere tid enn i fjor! Det holdt til 59. plass av de 61 som fullførte. I alt var 70 personer påmeldt, noe som var en økning på 45 fra i fjor!

GPS-trackingen, som i år foregikk fra din egen mobiltelefon var interessante greier som gjorde at både arrangøren og familien hjemme kunne følge deg "live" under hele løpet. Rent sikkerhetsmessig var det også en fordel.

Like før oppstigningen til Gladihaug. Foto: Halvard Grøttveit

Jeg stilte med nyinnkjøpte goretex joggesko, som holdt meg varm på beina lenge. Men når de 

uunngåelige gjørme- og overvanntråkkene ble 30 cm dype eller mer var det ikke til å unngå at vann (og gjørme) trakk inn overalt. Dessuten regnet det sidelengs i perioder. Å komme hjem, etter en slik gjennomkald og gjennomvåt styrkeprøve, til en varm dusj, med påfølgende middag og lørdagsnacks, var en opplevelse i seg selv! Om en uke stiller jeg i et, til sammenligning, pingleløp (halvmaraton) i Fana! :)

2 kommentarer:

Lisekristine.blogg.no sa...

Utrolig imponerende:)
Var kjekt å være mini heia gjeng, jeg ble våt og skitten og, men var komt hjem, dusjet og installert i sofaen med varm drikke før du var komt i mål.;)

Stein46 sa...

Tusen takk, Lise. Og godt å høre at du kom deg hjem og koste deg i sofaen med varm drikke, mens jeg fortsatt vandret omkring der ute i ødemarken og lengtet etter en sofa og en varm drikke! :)