torsdag 25. august 2016

Ny og tøffere Knarvik Xtrem lang løype

Fra starten. Foto: Maria Fjellstad
   
I mål. Foto: Randi Holsen

Knarvik Xtrem lang løype er 10,7 km lang og går på kryss og tvers i terrenget overfor Knarvik. Løypen i år var ny og mer krevende, men samtidig var den mer riktig og utfordrende, som en ekte ekstremløype skal være. 177 personer fullførte hvorav jeg ble nr. 167. Lena (datter til min kusine Randi), som jeg prøvde å holde tritt med under hele løpet, ble nr. 163 og slo meg med cirka ett minutt. Målet mitt var å komme under to timer så, sammen med motivasjonsfaktoren Lena, ga jeg alt jeg hadde og havnet på brukbare 1.51.02. Tror pulsen min oversteg makspulsen min flere ganger i de hardeste kneikene. Men turen var likevel både herlig og opplivende, så jeg kommer nok tilbake neste år. Nå gjenstår Knarvikmilen og Halvmaratonen til neste helg før jeg kan skilte meg med tittelen "Fjordviking".

3 kommentarer:

Lisekristine.blogg.no sa...

Var veldig gøy å være med på løypetesting noen dager før selve løpet. Dere er super flike som klarte det på under to timer, det hadde ikke jeg klart....;)

Lisekristine.blogg.no sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Stein46 sa...

Takk, Lise. Du ville nok ikke vært langt unna ettersom vi jo bare brukte to og en halv time på løypetestingen, og det inkludert pauser på tilsammen nesten en halv time!