søndag 10. februar 2019

Oldest in Winterrun Bergen

273 personer deltok i Winterrun Bergen. Blant de 175 som løp 10 km ble jeg nr. 160 på tiden 1.10.46. Fordelen med å være eldste deltaker er at jeg vant min klasse, 70-79 år! Det var tredje gang Winterrun ble arrangert i Bergen. Løypen er relativt hard over Høyden og gjennom Nygårdsparken to ganger (10 km), men alle løypevaktene (og de var mange) både heiet og skrøt høylydt til alle deltakerne.

Det er noe eget med det det å løpe i Bergen i skumringen med start og mål på selveste Festplassen. Stemningen var høy og alle koste seg.

Det var riktignok skuffende at det ikke var drikkestasjon(er) underveis for 10 km løperne, at medaljen var en refleksbrikke og at startkontingenten, value for money, var under pari. Jeg hadde meldt meg på mange måneder i forveien og betalte "bare" 350 kroner for deltakelsen. Denne steg imidlertid jevnt til 600 kroner hvis du meldte deg på under ti dager før start! Det er mye for et slikt løp.

I mål vanket det energidrikk (som smakte uvanlig godt) og energibarer. Og som vanlig under slike stemningsfulle løp, så er man "high" resten av kvelden!

Ingen kommentarer: