søndag 6. september 2015

Os Triathlon i strålende høstvær


Os Triathlon reklamerer med "Vestlandets vakreste triathlon", og det var veldig fint å både svømme, sykle og løpe her ...selv om start/mål-området så ut som et nedlagt steinbrudd og innkomsten manglet en publikumvennlig jubeltrasè ...og dessuten var oppstillingsplassen for syklene alt for liten for den enkelte sykkel/syklist og hans triathlonutstyr. Men moro var det og arrangementet holdt bra nivå angående sikkerhet, vakter og rutevalg.

237 personer gjennomførte de 750 m svømming, 20 km sykling og 5 km løping, hvorav jeg ble nr. 216 med tiden 1.42.47! Tempoet mitt var 2.50 min pr 100 m svømming, 25.4 km/t sykling og 5.52 min/km løping. Regner det som ok for en gamling på 68! Vi var bare tre personer i min aldersgruppe, så triathlon er nok mest for ungdommen. I hvert fall i Norge. Egentlig synd for dette er herlige greier som alle kan drive med. Og man trenger ikke være crawler for å gjennomføre svømmedelen. Selv benytter jeg meg av vanlig brystsvømming og kom inn som nr. 202 av 237 etter svømmedistansen.

Triathlon is a fantastic sport that keeps you both fit in all muscles and makes you less vulnerable to common athletic injuries.

Where are all the old girls/ladies and all the old boys/gentlemen?

Sissel var med og tok bilder. 


2 kommentarer:

Lisekristine.blogg.no sa...

Du er en tøffing, bra forbilde for din aldersgruppen, og for dine stolte barn som bare kan håpe på å bli like sprek som deg når vi blir like voksen :)

Stein46 sa...

Tusen takk Lise. Dine mange kommentarer varmer godt. Om mine halvgale idrettsgleder kan inspirere mine børn, børnebørn, oldebørn og venner og kjente, er jo det en kjempebonus. Gleder meg til Bath i mars når du skal sette ut på din første halvmaraton. Det blir garantert en opplevelse. Fatt